fbpx
AVENA GOFIT logo
Keresés
Close this search box.

Mit jelent, az, hogy szántóföldtől az asztalig a GOF Hungary Kft.nél?

A zabfeldolgozó üzem alapanyagigényét teljes mértékben a vállalatunk által, saját területen megtermelt zab biztosítja. A földterületünk nagy része Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, míg a zabfeldolgozó üzemünk a megyeszékhelyen, Nyíregyházán található. A zab vetésének előkészítésétől kezdve, a folyamat valamennyi lépése, a zabtermékek polcig való eljutásáig a GOF Hungary Kft. saját maga koordinálja.

Ez azért is fontos, mert az alapanyagellátás, és annak minősége biztosított. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a vetőmag előállítása, a szántóföld megművelése, a növényi állomány megfelelő kezelése, a betakarítás, a feldolgozás mind a GOF Hungary Kft. feladata. Ezen folyamatok együttes kezelése biztosítja, hogy a zabból készült termékeink GARANTÁLTAN GLUTÉNMENTESEK.

Ezzel együtt a logisztika is sokkal hatékonyabb, és minimálisra csökkenthető a termények/termékek „farmtól az asztalig” tartó útja.

A szigorú élelmiszerbiztonsági, minőségirányítási, és logisztikai rendszerünk mellett fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot és a környezetünk megóvását is.