fbpx

Karácsonykor mindig nagyon sok a teendő. Akik tervezettebben készülnek a Karácsonyra, időt és energiát is megspórolhatnak vele. A menü megtervezése sem egyszerű feladat, vannak bevált, hagyományos receptek, de néha jól esik az embernek egy kicsit másabb, merészebb fogást is kipróbálni. Az Avena GoFit recepttára is nagyon sok finom, gluténmentes zabpehellyel készült ételt sorakoztat fel. Az édes süteményeket, köreteket, sós, vendégváró falatokat is elkészíthetjük gluténmentesen is!

Másik fő feladat Karácsonykor, az ajándékok beszerzése. Valaki élménnyel, valaki tárgyi ajándékkal lepi meg szeretteit. Nem mindig kell túl drága ajándékokra gondolni.

Egy kézzel készített dolog, akár egy üvegbe zárt “szeretetcsomag” is lehet az ajándék. A zabpehelyliszttel készült mézeskalács is lehet egy ilyen, hiszen nincs is szebb dolog, amit saját magunk, szeretettel készítünk.

Az ünnep egyik legizgalmasabb része, amikor titokban becsomagoljuk az ajándékokat.

Aztán persze, amikor az izgatott kezek kibontják a szalagokat, és kezükbe fogják a várva várt ajándékokat.

De honnan tudjuk, hogy melyik ajándék kié? Ebben szeretnénk segítségetekre lenni, hogy az ajándékot az kapja meg, akinek szánták.

Karácsonyi ajándékkísérő kártyáinkat letöltheted, kinyomtathatod, és válogathatsz kedved szerint! Kicsit vidámabb, kicsit elegánsabb, döntsd el Te kedved szerint!