SZÁLLÍTÁS/FIZETÉS

Tisztelt Vásárlónk!

Az Avenagofit termékcsalád webáruházában az alábbi szállítási és fizetési módok közül választhat:

 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

 

Személyes átvétel:

Önnek lehetősége van a megrendelt terméket személyesen átvenni telephelyünkön. A rendelést követően egy visszaigazoló emailt kap, melyben az átvételhez szükséges további információkat találja.

Telephelyünk címe: 4400, Nyíregyháza, Debreceni út 269. (térkép)

Nyitvatartási idő: Hétfő,Szerda,Péntek 08:30-12:00

Kérjük, hogy a terméket az értesítéstől számított 3 munkanapon belül legyen szíves átvenni. Amennyiben ezen idő alatt nem tudja a terméket átvenni, de rendelését fenntartaná, kérjük azt jelezze a sebokne.mara@gof.hu email címen.

 

 

Házhozszállítás:

A megrendelt termék házhozszállítását az MPL végzi. A rendelést követően egy visszaigazoló emailt kap, melyben feltüntetjük, hogy a termék mely napon kerül az MPL birtokába. Ezen naptól számítva maximum 2 munkanapon belül a csomag kiszállításra kerül.

 

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a Vásárló részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, majd a feltüntetett telefonszámon az MPL közvetlenül egyeztet Önnel a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a Vásárló átveheti a küldeményt.

 

 

FIZETÉSI MÓDOK

 

Online bankkártyás fizetés:

Vásárlóink választhatják az online bankkártyás fizetést, mely a leggyorsabb és leghatékonyabb fizetési mód.

Webáruházunk, a Budapest Bank által alkalmazott B-payment fizetési rendszert használja, mely biztonságos fizetést biztosít vásárlóink számára. Az online felületen Mastercard, Maestro és Visa kártyáját is tudja használni.

A fizetési folyamat két lépésből áll. Weblapunk a vásárlót a fizetési oldalra irányítja, átadva a kosárra és a fizetéssel kapcsolatos információkat. Ezen az oldalon megadja kártyaadatait: kártyabirtokos neve, kártyaszám, lejárati dátum, CVC-ellenörző kód. Második lépésként a rendszer fizetési bizonylatot jelenít meg a sikeres tranzakcióról. Sikertelen tranzakció esetén hiba üzenet jelenik meg a felületen, kérjük, a feltüntetett információ alapján indítsa újra fizetését vagy vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

 

Fizetés az áru átvételekor (utánvét):

Amennyiben az áru átvételekor szeretne fizetni, azt megteheti készpénzben és bankkártyával egyaránt a MPL futárszolgálatnál. Nincs más dolga, mint átvenni a terméket és annak ellenértékét a futárnak átadni.

 

Kisebb településeken a bankkártyás fizetés esetenként készpénzfelvételnek minősül, melyre a kibocsátó bank díjat számolhat fel. Az alábbi linken megtalálja a települések listáját: Link. Ha települése mellett, a zöld fejlécű oszlopban, két db x található, akkor fizetése készpénzfelvételnek bizonyul, minden egyéb esetben egyszerű vásárlásnak.

 

Fizetés a telephelyen:

Telephelyünkön történő személyes átvétel esetén Vásárlóinknak készpénzes fizetésre van lehetőségük.

 


www.avenagofit.com
powered by Forweb Weboldal Készítés
Avenagofit Avena GoFit termékek
Miért az AvenaGofit?
Hogyan készül?
Blog-Receptek
Webáruház
Viszonteladók
Kapcsolat