fbpx

Vásárolja meg az Avena GoFit termékeket online!

gradient line

RÓLUNK

A zabfeldolgozó üzem alapanyagigényét teljes mértékben a vállalatunk által, saját területen megtermelt zab biztosítja.  A vetésterületek előkészítésétől kezdve, a folyamat valamennyi lépését, a zab termékek polcig való eljutásáig a GOF Hungary Kft koordinálja.

Termékeink büszkén viselik a Magyar Termék védjegyet.

Ezzel biztosítva az alapanyag zavartalan ellátását és annak kiváló minőségét. Gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a vetőmag előállítása, a szántóföld megművelése, a növényi állomány kezelése, a betakarítás és a feldolgozás egyaránt a GOF Hungary Kft feladata.

Ezen folyamatok együttes kezelése biztosítja, hogy a zabból készült termékeink GARANTÁLTAN GLUTÉNMENTESEK.

ÜZEMÜNK

Magyarország egyetlen gluténmentes zabpehely üzemünk  1400 m2-en és 5 emeleten terül el. 

 Saját földeken, saját gépekkel, gluténmentes vetőmaggal állítjuk elő az alapanyagot, melyet aztán az 1,2 tonna/óra késztermék kihozatalú gluténmentes zabüzemünk dolgoz fel szigorú előírások mellett.

Laboratóriumunk korszerű ellenőrző, vizsgáló eszközökkel rendelkezik.

A beérkező alapanyagokat, a félkész termékeket és
késztermékeket folyamatosan vizsgáljuk. Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetünkre, az üzemi higiéniára, az élelmiszerbiztonsági előírásokra.

Üzemünk emelt színtű IFS (International Food Standard) tanúsítással rendelkezik.

Gluténmentessségünket az AOECS által kiadott szabvány szerinti megfelelésünk biztosítja.


TERMÉKFEJLESZTÉS

A termékfejlesztés összetett feladat, mely a vevői igények figyelembe vételével, a mai trendek követésével történik.
 
 Fontos, hogy ismerjük az élelmiszer alapanyagait, a feldolgozási technológiákat, csomagolóanyagokat, és persze a megfelelő jogszabályokat, és előírásokat, és mindezeket figyelembe véve végezzük a munkánkat.
 
Küldetésünk, hogy a zabot, mint superfood növényt megismertessük a vásárlókkal, és hogy azt minél szélesebb körben alkalmazzák az emberek az étkezéseik során, legyen az desszert vagy köret, vagy akár levesbetét. 
 
 
 
Termékfejlesztéseink során törekszünk arra, hogy megfelelő szakértelem bevonásával készítsük elő a folyamatokat, és a végeredmény pedig egy magas minőségű, az egészséges táplálkozást elősegítő termék legyen.
 

 

FENNTARTHATÓSÁG

Vállalatunk elkötelezetten figyel a fenntarthatósági szempontokra is: a teljes termesztési-szállítási-feldolgozási folyamat során törekszik a
karbonlábnyom minimalizálására.
 
A terményszárításhoz szükséges hőenergiát például egy általunk szabadalmaztatott kazánrendszerrel, a képződő növényi hulladék elégetésével nyerjük.

A napelem rendszerünk kiépítése is hozzájárul a fosszilis energia kiváltásához, és az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.